Вдъхновяващото пътешествие на Би Рави Пилай, първият индиец, който притежава хеликоптер Airbus за 100 крор Rs

IndianTimes

Много хора се отказват от мечтите си, защото нямат привилегията да ги изпълнят. Но този човек с упоритата си работа се погрижи да получи това, което желае и в крайна сметка го постигна.

Говорим за Би Рави Пилай, базиран в Дубай индийски бизнесмен, който произхожда от крайбрежен град в Колам в Керала. 68-годишният Б. Рави Пилай е син на фермер и като дете трябваше да се бори. Но въпреки че се сблъсква с бедността, той работи усилено, за да се справи по-добре за себе си.

Най-съвременният хеликоптер, който има всички най-нови функции за безопасност, има капацитет да превозва седем пътници и двама пилоти. Заедно с това този хеликоптер е в състояние да излита и каца от височина 20 000 фута над морското равнище. Хеликоптерът беше доставен от Airbus в Ковалам и взе първия си полет от Ковалам до Равиз Ащамуди със заместник-председателя на RP Group на борда.

Това е първият хеликоптер Airbus D3 в Индия и първият хеликоптер с пет остриета H145 в Азия. Хеликоптерът H145 е най-новият член на продуктовата гама на Airbus с четири тона и двудвигателни вертолети. В допълнение, хеликоптерът може да се похвали с енергопоглъщащи седалки, които гарантират безопасността на пътниците в случай на инцидент, а хеликоптерът е оборудван и с усъвършенствана безжична комуникационна система.

Хеликоптерът ще даде тласък на туристическите му дейности, тъй като той притежава поредица от луксозни хотели в целия щат и ще се използва за превоз на гостите си през туристически дестинации в щата, каза висш служител на RP Group.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *