Орфей Клуб Уелнес представя своите продукти в рамките на глобален проект за цифрова трансформация между ЕС и Индия

            По покана на Global Business Inroads (GBIEurope) пловдивското акционерно дружество „Орфей Клуб Уелнес“ взе участие в първата от поредицата срещи по проекта „Насърчаване на сътрудничеството в цифровата трансформация между ЕС и Индия“. В края на миналата година беше създадена съвместна платформа между GBI – Europe, Националната асоциация на софтуерните и сервизни компании (NASSCOM) и Министерството на информацията и комуникационните технологии на правителството на Индия . Като фирма, разработваща платформи в областта на туризма и уелнеса, които се базират на блокчейн и изкустен интелект, и като член на Българо-индийския технологичен форум „Махатма Ганди“, дружеството Орфей Клуб Уелнес получи покана за партньорство в тази значима бизнес инициатива.

            В рамките на първата онлайн среща изпълнителният директор на ОКУ АД г-жа Гандева представи пред г-н Ракшид Ченгапа намеренията на фирмата за усъвършенстване на туристическите платформи www.tripxv.com и www.clubxchain.com , и желанието за партньорство с индийски фирми от ИТ сектора.

            Trip XV е първата за България туристическа платформа, която свързва пътешественици с общи интереси и е на практика социална платформа за пътешествия. Клуб Х Чейн е платформа с включен блокчейн модул за бързина и сигурност на транзакциите. Тя работи по посока на автоматизиране на целия процес по резервация на туристическо пътуване, нейната мисия е „с един полет от Азия до Европа“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *