Мехенди дизайн за бъдещата булка

По материал от: https://www.vogue.in/weddings/content/indian-bridal-mehandi-designs-deepika-padukone-sonam-kapoor-mehndi?fbclid=IwAR34SASCAbNObZ6DWVYOWEiPMCWebOkKxMzHtllTUbKvvGqO_7kRtu4chjU

Подбрахме очарователни нови индийски дизайни на мехенди от Instagram, вдъхновени от знаменити булки като Диепика Падуконе и Сонам Капур Ахуджа за вашия перфектен вид като булка

В Индия сватбата не е само един „голям ден“, това е поредица от празненства, които се провеждат преди и след официалното венчаване, а мехенди партито определено е едно от най-вълнуващите сред тях. След като беше обичай, практикуван само в определени общности на страната, киното го превърна в събитие . Церемонията започва като малко събиране за жените от домакинството, за да прекарат известно време с бъдещите булки, боядисвайки с къна ръцете си преди сватбата.

Колкото по-наситен и дълбок е цветът на mehandi, толкова по-щастлив ще бъде бракът, поради което много булки предприемат допълнителни трикове, за да се уверят, че техният ще излезе истинско наситено кафяво. Докато повечето предпочитат традиционните индийски мотиви, булчинските мехенди са се развили, за да адаптират арабските и мароканските влияния.

Happy birthday Swara Bhaskar: Sonam Kapoor posts wedding pictures ...


Мечтаната сватба на Диепика Падуконе в езерото Комо, Италия, изпъкна в розов ансамбъл Sabyasachi с богато подробни индийски мехенди, докато младоженецът Ranveer Singh получи името на булката си, изписано на дланите му. Търсеща по-голяме ефект, нейният сложен мехенди стигна чак до лактите си и представи всичко – от лотуси, пауни и дантели, красиви детайли и тънки мотиви. По-внимателно разглеждане на механизмите на Sonam Kapoor Ahuja показва традиционните цветове на джаали и пейсли. Но актрисата специално помоли художника си да тъче одеждата й в лотоси и слонове – мотиви, смислени за нея и Ананд Ахуджа. Всъщност червената й булчинска лехенга беше също с флорален мотив, а Ананд получи татуировка на пръстена си.

Deepika Padukone's hearty laughter at her wedding has shattered an ...

мехенди – изкуство за рисуване с къна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *