GBI -EUROPE старита второ издание на B&B срещи в платформа за дигитална трансформация между Индия и Европа

GLOBAL BUSINESS INROADS – EUROPE в сътрудничество с Националната асоциация на софтуерните и сервизни компании (NASSCOM) и Министерството на информацията и комуникационните технологии на правителството на Индия изгражда платформа за дигитална трансформация между Индия и Европа за насърчаване на партньорствата между европейски компании за технологии, инженеринг и научноизследователска и развойна дейност с индийски цифрови технологични компании за сътрудничество.

GBI и NASSCOM планират второто издание на събитието за цифрови мрежи между ЕС и Индия на 23 февруари 2021 г. Това ще бъдат събития за виртуални мрежи (без такси за регистрация) за насърчаване на цифрово сътрудничество между Индия и Европа и ще помогнат на европейските компании да взаимодействат с експерти от водещи Индийски ИТ компании от цифровото пространство чрез подготвили B2B срещи.

Организациите или компаниите от ЕС / България могат да бъдат от всеки сектор, но те трябва да имат готово цифрово решение или продукт или дори възложено на външни изпълнители.

В първата сесия за дигитална мрежа на 9 декември 2020 г. участваха 10 компании от ЕС и 21 индийски компании. Изданието спомогна за реализирането на над 40 B2B срещи. Втората, третата и четвъртата сесия ще се проведат през февруари, март, април 2021 г.

Кой може да участва – от Европа:

Големи мултинационални организации, МСП, малки компании от туризма, автомобилостроенето / мобилността, енергетиката, морското дело, водите, храните и земеделието, авиокосмическата индустрия, индустрията, BFSI, Pharma, CPG, търговията на дребно, здравеопазването, производствената логистика и други свързани сектори.

Кой ще участва – от Индия:

Индийските компании с опит в цифровите сектори като – Инженеринг и научноизследователска и развойна дейност (включва Индустрия 4.0, PES, Вградени системи), AI, IoT, M2M, SAAS, Blockchain, Разработка на софтуер, Управление на големи данни, Автоматизация и др., И ще включват големите компании, създадени МСП и стартиращи предприятия.

Подробности за събитието:

· Европейските компании могат да споделят своите изисквания за технологично сътрудничество, използвайки този формуляр

· След това ще организираме B2b срещи с 4-5 утвърдени индийски технологични компании

· Профилите на индийските компании и техният опит се споделят преди сесиите за дигитална мрежа

· Последната дата за регистрация за февруарското събитие е 12 февруари 2021 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *