Един ден до началото на най-пъстрия фестивал в Пловдив „Ароматите на Индия“

От 22 до 24 октомври в двора на Резиденция „Тракийски стан“ за втора година ще се проведе фестивал „Ароматите на Индия“. Темата тази година е „Вкус и аромат с усещане за жена“. Пъстри щандове на открито със здравни продукти, кулинарни лакомства, чай масала, подправки, готварски продукти, сувенири, шалове, домашно приготвена козметика и още много други ароматни предложения с дъх на Индия ще очакват своите посетители. Във фестивала ще вземат участие и множество артисти, музиканти, йога инстуктори, здравни консултанти, художници, астролози, писатели, лектори и др.

Официалното откриване на фестивала ще бъде на 22 октомври от 16:00 ч., но дегустацията и продажбата на хранителни продукти, подправки, чайове, вино и др. ще започнат още от 11:00 ч. Демонстрация на индийски танци, модно ревю на рисувани с подправки шалове върху индийски сарита, йога, рисуване на мандали с цветен пясък и медни чакпури са само част от забавленията с дъх на Индия, които са подготвили организаторите. Входът е свободен.

Пълната програма на събитието можете да откриете тук. Запознайте се и с участниците тук.

Организатор на фестивал „Ароматите на Индия“ е „Орфей Клуб Уелнес“ АД в партньорство с БИТ Форум „Махатма Ганди“ – Пловдив и „Пловдив Тех Парк“ АД. Събитието е под патронажа на Посолството на Индия в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *