Дъщерята на индийски фермер взриви сцената на „Америка търси талант“ – танцува салса на „Tattad Tattad“

Наричат ​​се  Bad Salsa . Момичето от Калкута Сонали Маджумдар с партньора си по танци Мараджу Сумантх изправиха публиката на крака в риалити шоуто „Америка търси талант“ с убийствените си движения. Сонали е само на 15, а баща й е фермер в Индия. Последният им фюжън салса номер на песента  Tattad Tattad  от филма  Goliyon Ki Rasleela: Ram-Leela  сега става „вирусен“ (англ. viral) в социалните медии. С този танцов спектакъл дуетът от Калкута вече стигна до полуфиналите на шоуто.

Във видео, споделено в техния Instagram профил, Сонали разкри, че баща й е беден фермер, който идва от Шолоардари, Западна Бенгалия. Тя разказва още, че баща й печелел по един долар на ден, за да изхранва семейството си.

Сонали се сдобива с популярност, когато се появява в „Индия търси талант“ през 2012 г. Тя също така направи зашеметяващо изпълнение на кастинга в „Америка търси талант“през 2020 г. заедно с Мараджу, който вече е на 20 години.

Бащата на Сонали печелил по 80 рупии на ден

Двамата танцьори са от „Академия за танци в Биваш“ (BAD). ОТ видеото на Сонали в Instagram може да се разбере, че семейството ѝ всеки ден се сблъсква с предизвикателства, поради липсата на пари и, че някои дни дори не могат да си позволят храна. Тя споделя, че само от боливудските филми и редовните танцови участия я издържат през всичките тези години.

Сонали също участва в „Британия търси талант“: The Champions. „Аз идвам от далечно село близо до границата с Бангладеш, където нямаше ток. Баща ми е фермер, който навремето печелеше около 80 рупии на ден и трудно изхранваше семейството си. След „Индия търси талант“, селото попадна в светлината на прожекторите и в крайна сметка беше прекарано електроснабдяване. Сега притежаваме малко земя и построихме къща за нашето семейство “, каза Сонали пред IANS, обръщайки се назад към предизвикателствата в танцовото й пътуване, съобщи New Indian Express.

Дуетът репетира по 8-10 часа на ден

За да се подготвят за „Америка търси талант“, Сонали и Мараджу репетирали по 8-10 часа на ден. „Ние просто се фокусирахме върху усърдната работа с положително намерение да свършим чудесна работа и изпълнихме указанията на нашия треньор. Участието в толкова известен формат винаги е било мечта и нашият треньор сър Биваш ни помогна да я сбъднем. Той ни направи такива, каквито сме днес. Докато репетираме, единствената ни цел е да продължаваме да се осъвършенстваме“, казва Мараджу.

Танцуващият дует спечели сърцата на публиката с уникалната им интерпретация на салса на песни от Боливуд, като Dhating Naach  от филма  Phata Poster Nikhla Hero. Един от техните видеоклипове има над 4,2 милиона гледания във Facebook и се разпространява широко в сайтовете на социалните медии.

BAD Salsa from India Delivers Dance Unlike ANYTHING You've Seen! – America's Got Talent 2020

You've never seen anything like what BAD Salsa just did! ? #AGT #AGTPremiere

Gepostet von America’s Got Talent Live am Dienstag, 26. Mai 2020

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *