Deliveroo отваря най-голямата Dark Kitchen в света на улица Hessa, Дубай

TheNationalNews

Центърът Deliveroo Editions, на улица Hessa, ще приготвя ястия от името на повече от дузина ресторанти, включени в платформата за доставка на храна, и ще ги изпраща на клиентите.

„Откакто стартирахме първите си издания през 2017 г., Deliveroo оглавяваше кухненското пространство извън ОАЕ, предназначено само за доставка“, казва Анис Харб, генерален мениджър на компанията в Близкия изток.

„Кухните Editions се оказаха чудесен начин да помогнем на нашите ресторантски партньори да се разширят без предварителна инвестиция. Вдъхновяващо е да видим колко е нараснал този пазар от първия ни сайт и с това стартиране ние се стремим да останем в челните редици на тази индустрия.“

Кухнята ще обслужва клиенти в Al Quoz, Arabian Ranches, Al Barsha South, Jumeirah Village Circle, Studio City, Sports City, IMPZ и Motor City, както и в Madinat Jumeirah.

Това е втората „тъмна кухня“, която Deliveroo отвори на улица Hessa. Също така има бази на Business Bay и Jumeirah Lakes Towers.

Фирмите за доставка на храна по целия свят казват, че бизнесът се е увеличил от началото на пандемията.

Deliveroo отчете 114 процента глобално увеличение на поръчките през първите три месеца на 2021 г. в сравнение със същия период на миналата година.

„С изградената цялостна инфраструктура, посветена на доставките, ние гарантираме по-бързо изпращане и доставка“, каза Фадел Белмахди, ръководител на изданията Близкия изток в Deliveroo.

„Продължаваме да усъвършенстваме този модел всеки ден и сме уверени в потенциала на новия ни сайт.“

Г-н Belmahdi каза, че пандемията е довела до разширяването на концепцията на тъмната кухня на компанията.

„Ние от Deliveroo бяхме едни от първите, които инвестирахме в концепцията за„ тъмните кухни “през 2017 г.“, каза той.

„Оттогава само разширихме операциите си и пандемията допълнително ускори плановете ни за това пространство.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *