Creditas Solutions назначи Шрирам Рамнараян за ръководител в Индия и Югоизточна Азия

Creditas Solutions обяви, че е назначила бившия изпълнителен директор на Thomson Reuters Шрирам Рамнараян за ръководител в Индия и Югоизточна Азия, който идва с доказан опит водещ и развиващ се бизнес във финансовия сектор. Това съобщи Gurugram (Haryana) (ANI / PRNewswire) на 14 юли 2021 г.

Sriram Ramnarayan има успешна кариера от над две и половина десетилетия на финансовите пазари с доказано лидерство в изграждането, управлението и успешната трансформация на бизнеса. Силно квалифициран в продажбите, управлението на партньори, управлението на P&L и лидерството на хора, той е запален в създаването на високоефективни екипи, фокусирани върху клиентите.

Sriram е с богат опит и в различни класове активи, платформи за търговия, данни и анализи и приложения за управление на риска. Работил е с Thomson Reuters в прогресивни бизнес лидерски роли, включително ръководител на държавата и директор – Развитие на пазара, Финанси и риск, Южна Азия. Той също така е допринесъл за своя опит като съветник и консултант на борда на големи компании в сектора на Fintech и BFSI.

Коментирайки назначението, Аншуман Панвар – съосновател, Creditas казва: „Sriram демонстрира лидерство в мащабирането на бизнеса с доказан опит в различните аспекти на финансовата индустрия. Успешният му лидерски опит ще ни помогне да съсредоточим вниманието си върху укрепването глобално позициониране и подкрепа на амбициозните планове за растеж на нашата компания. „

„Радвам се да се присъединя към талантливия екип на Creditas и да бъда част от водещия в бранша финтех, изграден върху здрава основа. Компанията има стабилни възможности за растеж: оперативните модели за финансовия сектор бързо се развиват с преминаването към цифрови решения. Очаквам с нетърпение да си сътрудничим с ръководния екип в Creditas, тъй като продължаваме да разширяваме обхвата си и да стимулираме диференциран растеж за нашите клиенти „, коментира Sriram.

Creditas Solutions е водещата финтех компания в Индия, която преоткрива събирането на дългове с революционни решения за ангажиране на клиенти за финансови институции. Използвайки модерни решения, базирани на изкуствен интелект, Creditas дава възможност на кредиторите значително да намалят неизпълненията по заемите и да подобрят радикално ефективността на събирането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *