Анонсиращо събитие организира посолството на Индия по повод предстоящото „Indian Defence Expo 2022“

Официална информация от Посолството на Индия в България

През март 2022 г. в Гандинагар, столицата на щата Гуджарат, Индия ще се проведе  „Indian Defence Expo 2022“. По този повод на 16 декември т.г. посолството на Индия проведе във Военен клуб София мероприятието Curtain Raiser.

На събитието присъстваха заместник – министри и висши служители от министерството на отбраната, икономиката и външните работи и представители на Българските отбранителни производствени компании, предприемачи и експерти. 

С тържествена реч, посланикът на Индия, Санджай Рана каза, че 12-ото издание на изложението DefExpo – 2022 за сухопътни, военноморски и вътрешни системи за сигурност е най-голямото отбранително изложение в Азия. Той покани българските отбранителни компании да присъстват и да покажат своите продукти и технологии на това изложение, което ще се проведе от 10 до 13 март 2022 г. в Конгресния и изложбен център Махатма Храм в Гандинагар, Гуджарат, Индия. 

DefExpo India 2022 ще съвпадне с „Azadi Ka Amrit Mahotsav“ или честванията на 75 години от Независимостта на Индия. Освен да проведат дискусии с индийски компании за изграждане на бизнес партньорство, участващите страни ще могат да покажат своето най-ново оборудване и платформи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *