Akshay Kumar е единствената звезда от Боливуд, която се нарежда сред най-високоплатените актьори в класация на Forbes за 2020 г.

С печалба от 48,5 милиона долара (приблизително Rs 362 крори) Акшай Кумар зае шесто място в списъка.

В класацията на Форбс Дуейн Джонсън е на първо място в списъка на най-високоплатените мъжки актьори в света за втора поредна година. Джонсън, известен още с името си на ринга The Rock, е спечелил 87,5 милиона долара от 1 юни 2019 г. до 1 юни 2020 г., заяви Forbes, включително 23,5 милиона долара от Netflix Inc, за да участва в филмов трилър Red Notice. Той се възползва и от своята линия за носене на фитнес Project Rock за Under Armor Inc.

Райън Рейнолдс, който си партнира с Джонсън в Red Notice, се класира на второ място в класацията на мъжки звезди на Forbes. Той спечели 20 милиона долара за този филм, плюс още 20 милиона долара за филма на Netflix Six Underground, каза списанието, част от общите му 71,5 милиона долара за едногодишния период.

Актьорът и продуцент Марк Уолбърг, звездата на екшън комедията на Netflix Spenser Confidential, завърши на трето място с 58 милиона долара. Следващи в списъка бяха актьорите Бен Афлек с 55 милиона долара и Вин Дизел с 54 милиона долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *