Шах Рух Кхан намира „Насоки, за това как да бъде истински индиец“ в националния флаг

В Деня на Независимостта, който тази година беше в събота (15 август), Шах Рух Хан сподели снимка в Instagram на себе си на фона на индийския национален флаг и се закле да следва ценностите, научени от Трикольора.

Суперзвездата обеща да спазва основните ценности, пред които стои индийският национален флаг, по случай Деня на независимостта в събота.

„Сила и кураж. Мир и истина. Плодородие и растеж. Животът в движението. Моята страна отстоява тези ценности. Обещавам да правя същото на този ден от 15 август и завинаги. Не се нуждаем повече от насоки, за да бъдем истински Индийци, от тези, заложени от цветовете на нашето индийско знаме. Честит Ден на независимостта на всички. Jai Hind “, написа Кхан в Instagram под снимкатата си, на която е с разперени ръце, на фона на трикольора.

На работното поле като актьор, Кхан за последно е видян във филма „Нула“ на Аананд Л. Рай, който излезе през декември 2018 г.  Напоследък Шах Рух е зает като продуцент. Той продуцира хорър сериала Betaal по-рано тази година и сега подготвя да пусне уеб серията Class Of 83.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *