Приянка Чопра Джонас разкрива любимите си индийски храни в новиа сезон на Hot Ones

NDTV

Приянка Чопра беше поканена да бъде първият гост на премиерата на сезона и изпробва люти пилешки крилца с някои наистина люти сосове, които ставаха по-люти и пикантни с всеки кръг.

Обзалагаме се, че не сте виждали шоу на интервю за знаменитости като това. Приянка Чопра Джонас се появи в хитовия сериал на YouTube „Hot Ones“, който кара гостите да ядат огнена пикантна храна и да отговарят едновременно на въпросите на водещия за общия живот и кариера. Горещо или ужас? Трябва да гледате, за да разберете. Приянка Чопра беше поканена да бъде първият гост на премиерата на новия сезон и изпробва горещи пилешки крилца (крилата на смъртта) с някои наистина люти сосове, които ставаха по-люти и пикантни с всеки кръг. Тя наистина запали екрана!

Приянка Чопра беше в същото шоу по-рано с Джими Фалън. Също така съпругът Ник Джонас участва в същото шоу преди известно време. Когато водещият Шон Еванс попита Приянка какво се мисли в нея, преди да започне с рундовете, Приянка призна, „Обикновено съм голям фен на горещите крила и съм голям фен на подправките, но видях какво се случи по време на шоуто на Ник и Спомням си какво се случи с моята, така че всъщност съм ужасена да го правя отново и да плача по международната телевизия. „

Приянка Чопра Джонас е индийска актриса, певица, филмова продуцентка и носителка на титлата Мис Свят за 2000 г. Чопра е една от най-популярните и най-високо платените известни личности от Индия, награждавана с множество награди. През 2016 г. правителството на Индия я удостоява с Падма Шри, списание  Тайм я обявява за една от 100-те най-влиятелни личности на света. През 2017 и 2018 г. Форбс я нарежда сред 100-те най-влиятелни жени на света.

Гледайте шоуто ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *