Новият индийски посланик в България избра Пловдив Тех Парк за своето първо посещение

По покана на ръководството на Пловдив тех парк, на 15 април 2021г. новоназначеният посланик на Индия в България и Северна Македония – Н. Пр. г-н Санджай Рана, посети Пловдив.

            Посещението беше с културна цел – запознаване с мероприятията на Пловдив тех парк, проведени във връзка с честване на 150-годишнината от рождението на Махатма Ганди, честване на Световния ден на йога, фестивалът „Ароматите на Индия“ и др.

            От страна на домакините поздравителен адрес поднесоха Венелин Йорданов -Изпълнителен директор на Пловдив тех парк и Нирадж Кумар – Заместник-председател на Фондация „Българо-индийски технологичен форум Махатма Ганди“.

            В Ивент център „Махатма Ганди“ на Пловдив тех парк, Васка Стоянова – Изпълнителен директор на Пловдив тех парк, и Виделина Гандева – Изпълнителен директор на Орфей клуб уелнес, запознаха госта с проекта за създаване на Международно висше училище по информатика и електронно лидерство Махатма Ганди, както и с възможностите за развитие на културен и образователен туризъм след пандемията. Представене беше официално и единствената новинарска медия за Индия в България Индия днес.

            Негово превъзходителство поздрави присъстващите и проведе приятелска беседа с тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *