Какво е KICHEE? Първият супер устойчив блокчейн токен от Индия, който ще бъде листван на много борси

Списък на токени KICHEE: Creduce Technologies Private Limited (CTPL) в сряда (4 май 2022 г.) обяви старта на първия в Индия супер устойчив блокчейн токен – KICHEE

FinancialExpress

Списък на токени KICHEE: Creduce Technologies Private Limited (CTPL) в сряда (4 май 2022 г.) обяви старта на първия в Индия супер устойчив блокчейн токен – KICHEE. В изявление CTPL каза, че Creduce има за цел да даде възможност на лицата и бизнеса да приемат безпроблемно въглеродно неутрална инвестиция, използвайки токена KICHEE. 

Токенът KICHEE включва кредити, генерирани от други проекти за предотвратяване на емисии, като водни кредити, рециклиране на пластмаса, обработка на отпадъци, обработка на биомаса, избягване на метан и др. KICHEE монетите могат да се използват в игри, Metaverse, търговия, офсетни емисии, подаръци, бартер и цифрови активи .

Дата на стартиране, общо токени

Предложената дата за стартиране на токена е 31 май 2022 г., а продажбата преди стартиране ще започне на 10 май 2022 г. нататък. CTPL каза, че един токен KICHEE ще бъде 1/10 от кредита за устойчивост и ще има 1 Crore жетони KICHEE, които ще бъдат изсечени и регистрирани.

КИЧЕ Цена

CTPL каза, че токенът KICHEE ще бъде динамично оценяван, тъй като няма единен пазар, който определя глобални цени за въглеродни кредити. 

Ограничената ликвидност и променливите цени на индивидуалните кредити биха направили инвестицията в KICHEE особен риск. 

KICHEE пазари

CTPL каза, че блокчейн токенът ще бъде изброен в Binance, Wazirx, Coinswitch, Coinbase, Opensea и Coindcx. Търговията с KICHEE ще бъде достъпна 24/7.

Коментирайки пускането на токена, Шайлендра Сингх Рао, основател на CTPL, каза: „Въглеродните кредити се появяват като нов клас активи за всеки, който е загрижен за изменението на климата и свързаните с него проблеми. В свят, който се насочва към дигитализация, децентрализация и демократизация, блокчейн токените имат светло бъдеще.

„Ние стартираме KICHEE, за да дадем възможност на всеки, от индивидуално до институционално ниво, да има най-надеждния актив, ако разбере необходимостта да допринесе за смекчаване на изменението на климата. Това е нов начин да помогнем на света да участва в борбата с изменението на климата и глобалното затопляне“, добави той.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *