Хлапе от индийски произход завихря готварско шоу в MasterChef Australia

IndianExpress

13-годишният Дев приготви светкавично агнешко Mughlai Curry с шафран ориз, райта, чатни и пушен пилешки кебап и го представи на съдиите, които бяха втрещтени и очаровани.

13-годишен готвач от индийски произход приготви ястие като фурия в Junior MasterChef Australia, впечатлявайки съдиите в първия епизод на шоуто. Родена в Австралия от индийски родители, Дев е сред 14-те деца, които бяха избрани от над 2000 заявления за участие в шоуто.

По време на епизода състезателите получиха свободата да приготвят специалитетите си и да ги представят на тримата съдии – Мелиса Леонг, Анди Алън и Джок Зонфрило. Дев приготви къри Lamb Mughlai с шафран ориз, райта, чатни и пушен пилешки кебап, оставяйки съдиите да оближат пръстите си.

„Чувствам се така, сякаш ям на вашата маса у дома с родителите и братята ви“, каза Зонфрило, след като погълна храната. Видео от реакцията на съдиите към готвенето на 13-годишното дете беше споделено в официалната дръжка на Instagram на шоуто заедно с надписа „Dev’s Indian Feast“.

Вижте видеото тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *