Форбс обяви Махарани на Барода за най-красивата жена от династията на Индийското кралство

По материал от: https://curlytales.com

Индия е дом на много кралства и дворци. Интересното е, че някои от тези кралства все още са собственост на Махараджи и Махарани. Тези крале и кралици може да не носат дълги и блестящи наметала и рокли като в древността, но определено са облечени с царственост от векове. Днес ще говорим за Махараджа Симарджит Сингх Гаеквад от Барода и неговата Махарани Радхика Радже. Тя е обявена за най-красивата жена от династията на Индийското кралство от списание FORBES.

Кралицата с магистърска степен по индийска история
Махарани Радхика Радже жени за Махараджа Симарджит Сингх Рао Гееквад през 2002 г. Тя е дъщеря на Махараджкумар д-р Ранджицинджи от Ванканер. Раджика Радже е отгледана в едно кралско семейство и омъжена в друго. Нищо чудно, че историята е в нейните корени. Завършила е магистратурата си по индийска история. Преди да се омъжи за Махараджата на Барода, тя е работила като журналист за водещи списания и ежедневници. В момента тя се грижи за дигитализацията на активите на двореца. Според източници, тя също е ценител на традиционната мода. Има една безупречна грация в начина, по който тя носи себе си – минимална, но елегантна.

Още за карисават Махарани на Барода на https://curlytales.com/did-you-know-about-the-inspirational-modern-maharani-radhika-raje-gaekwad-and-her-royal-residence-in-vadodara/?fbclid=IwAR0rEY5TN9eNaVDfHHsYi5CQm6tgFS5vFupAtA1y_sqlQvUuGeNnrUfv0KU

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *