Директорите на GBI Лийна Томас и Шибу Томас на посещение в България и “Пловдив Тех Парк” АД

Днес, 19.10.2021 г., директорите на Global Business Inroads (GBI) Лийна Томас и Шибу Томас посетиха “Пловдив Тех Парк” АД за сключване на дългосрочно сътрудничество в областите информационни технологии, образование и туризъм. 

GBI е международна консултантска фирма, специализирана в областта на бизнеса, технологиите и иновациите. Фирмата е базирана в Индия,но има клонове и в Европа, Великобритания и САЩ. GBI до момента е подкрепила над 200 институции, корпорации и стартиращи фирми от цял свят в различни направления – за интернационализация на развиващите се пазари чрез представяне и управление на техните услуги и програми, развитие на екосистеми както със световни, така и с регионалнo заинтересовани страни и др.

Директорът и основател на GBI – Лийна Томас има двадесетгодишен опит в областта на международния бизнес, технологиите и управлението на проекти в сектора за намаляване на изменението на климата, енергетиката, околната среда, транспорта и биотехнологиите, като работи с множество водещи американски, европейски и индийски организации. Лийна основава Global Business Inroads (GBI) през септември 2009 г., за да подпомага и обслужва правителствата, неправителствените организации, финансовите институции и организациите от частния сектор с технологии, устойчива енергия, развитие на екологични проекти, достъп до пазара и международни бизнес нужди. 

Лийна Томас и Шибу Томас са в България от 15 до 27 октомври т.г. по покана на ръководството на “Корпорация за технологии и иновации” АД и “Пловдив Тех Парк” АД. По време на престоя им са планирани редица събития и занимания, сред които са участие в Третото издание на Международна Конференция „Изкуствен Интелект и Е-Лидерство“ в “Пловдив тех парк” и посещение на градовете Бургас и София. За цялостната организация за престоя на Лийна и Шибу Томас в България, се грижи фирма “Орфей Клуб Уелнес” АД, която дъщерно дружество на”Корпорация за технологии и иновации” АД. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *